Avila Hotel

Ik houd er heel erg van om naar een hotel te gaan. Ik ben geen camping liefhebber. Voor sommigen klinkt dit een beetje verwend merk ik soms maar zo zie ik het zelf helemaal niet. Soms als ik de prijzen van bepaalde campings zie, is dit bijna net zo duur zelfs als een hotel. Maar op Curaçao maakt dat niet uit, want er is geen eens een camping.

Avila Hotel Curacao

Ik vind het heerlijk als je zo’n schone kamer binnen komt met meestal een lekker bed en een fijne douche. Op Curaçao vind ik het zo leuk, omdat je dan even het gevoel hebt alsof e er op vakantie bent. EN omdat ik dan weer even lekker warm kan douchen. Ultiem genieten! En wat ik ook zo fijn vind aan een hotel is dat wanneer je weggaat en terugkomt, je kamer weer helemaal netjes is gemaakt, I love it!

Al een poosje terug kreeg ik voor ons 1-jarig trouwjubileum een nachtje in Avila hotel cadeau. Ik was heel erg benieuwd aangezien onze ex koninging Beatrix hier ook logeerde als zij op Curaçao kwam. Een mooi en luxe hotel was mijn eerste indruk.

Avila Hotel Curacao

 

Receptie Front Desk Avila Hotel Curacao

Toen we onze kamer kregen was ik een beetje teleurgesteld want we hadden een hele kleine kamer en het was niet echt luxe, wat we wel hadden verwacht. Haily besloot toen naar de receptie te bellen voor een upgrade. Hier deden ze niet moeilijk over gelukkig!

Avila-Hotel-Curacao

Terwijl ik lekker lag te zonnen, ging Haily alles over verhuizen naar de andere kamer en stuurde mij per whatsapp foto’s van de nieuwe kamer. Wat een verschil! Een grote kamer met keukentje, twee heerlijke bedden, een grote douche en een bad met uitzicht op de zee.

Avila Hotel kamer Curacao

We hadden precies zo’n kamer, maar dan met twee bedden erin.

Badkamer Avila hotel Curacao

Omdat ik zo kan genieten van het strand, ben ik een paar uurtjes gaan liggen in de zon. Ik vond het strandje een beetje tegenvallen, maar ik heb begrepen dat ze deze aan het renoveren zijn. Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat en zodra dit klaar is, ga ik er zeker kijken hoe het is geworden.

Avila's beach-curacao

Omdat ik mijn blog nog niet had toen ik hier logeerde en geen uitgebreide fotosessie had gedaan, had ik het hotel gemaild om te vragen of ik foto’s mocht komen maken van de kamer. Ik kreeg een hele aardige mail terug met mooie foto’s erbij die ik kon gebruiken. Dit kwam eigenlijk wel goed uit, want ik ging al bijna naar Nederland en zou dan nog tijd moeten vinden om er naartoe te gaan.

Hotel Room Avila Hotel Curacao

Omdat we wat te vieren hadden, had Haily een (verrassings-) privé diner op het strand geregeld. Dit was heel erg leuk en romantisch. Aan het water op het zand met vuurfakkels om ons heen… Het eten was ook erg lekker. Omdat we met zijn drietjes waren, zijn we de rest van de avond gewoon op de kamer gebleven, maar omdat het er zo mooi was, was dit zeker niet erg.

Dinner on the beach Avila hotel

Avila hotel is trouwens erg groot, wat ik niet had verwacht. Als je er aan komt rijden, ziet het er niet zo uit van de voorkant.  Er zijn verschillende restaurants en barretjes en er is ook een spa. Ook is er een zwembad en er zijn wat winkeltjes. Avila hotel is gelegen in Punda.

Avila hotel infinity pool

Wat ik leuk vind en waar ik net achter kwam is dat Avila hotel een familie hotel is. Dit geeft een hotel vaak toch een beetje extra sfeer en dan weet je dat het door passie wordt gerund wat je vaak terug ziet.

Min ervaring bij Avila hotel is dus zeer positief en ik ga zeker nog een keer terug! Heb jij hier al een keer gelogeerd? Of staat dit nog op je verlanglijstje?

Hieronder nog wat extra foto’s. Je kunt hier natuurlijk ook trouwen. Voor een trouwlocatie is het hier ook erg mooi!

Trouwen Wedding Avila hotel Beach Curacao

Blues Bar-Avila

Overview-Avila-Hotel-Curacao

Avila's Belle Terrace restaurant by day

Santai Spa massage in Blues wing observation tower

 

2 Comments

  1. Dat hotel ziet er echt heel mooi uit. Als ik ooit naar curacao ga, wil ik denk ik hier wel verblijven. Ziet er echt heel mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *