Boosty

Boosty is een vrij nieuw concept op Curacao, waarvan onlangs de tweede vestiging is geopend op de Caracasbaaiweg. De eerste vestiging van Boosty, op een drukke kruising van de Cas Coraweg, ligt vlakbij ons huis en daardoor kwam ik er al vaak langs met de auto. Een tijdje geleden ben ik daarom al eens bij Boosty naar binnen gegaan en ik vond het gelijk een hele frisse en leuke tent. Het is vrij strak ingericht maar toch warm door de oranjetinten die er worden gebruikt en de kleine plantjes en de decoratie die op tafel staan.

Boosty Curacao Boosty Curacao

Boosty Curacao Boosty Curacao

Bij Boosty kun je bewust en gezond eten. Ze hebben er sandwiches, salades en sapjes. Ze hebben al vastgestelde salades, maar je kunt ook je eigen salade samenstellen vanaf Naf: 17,95. Ze geven er aan of iets glutenvrij, zonder noten, zonder ei, lactosevrij of vrij van vis/schelpdieren is. De duurste salade is die van garnalen met avocado en kost Naf 24,95. Zelf vind ik dit redelijke prijzen voor een grote en gevulde maaltijdsalade.

Boosty Curacao

Boosty Curacao Boosty Curacao

Op het moment dat ik het schrijf zit ik bij de nieuwe Boosty op de Caracasbaaiweg. Deze is een stuk kleiner dan die bij de Cas Coraweg, maar heeft daarentegen wel weer een terras. Ik had al geluncht waardoor ik niks te eten heb genomen, maar ik ga de volgende keer zeker voor één van de salades. Vandaag heb ik een sapje genomen met banaan, ananas en kokos. De smaak was erg lekker, maar ik proefde helaas geen kokos. Een klein sapje kost Naf 6,95, een medium Naf 9,95 en een grote Naf 12,95. Ik heb een kleine genomen en deze was inderdaad best klein, waardoor het toch een beetje aan de prijzige kant is. Bij de muntthee die ik later had besteld kreeg ik een klein stukje worteltaart die zeker naar meer smaakt! Deze is alleen verkrijgbaar op de Cas Coraweg.

Boosty Curacao Smoothie Boosty Curacao

Boosty Curacao Menu Boosty Curacao

Boosty is een plek waar mensen prettig kunnen flexwerken en waar ook veel zakelijke afspraken worden gehouden. Om me heen zie ik namelijk ook veel mensen die dit doen. De temperatuur binnen vind ik heel aangenaam. Op sommige plekken waar ik kom, staat de airco heel erg hoog wat ik niet prettig vind, daarvoor woon ik niet op een tropisch eiland! Er is airco, maar het voelt aan als een fijn briesje. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, er werken aardige meiden. Mijn ervaring bij Boosty is heel erg positief. Ik ga er zeker vaker zitten om aan mijn blogs te werken!

Boosty Curacao Boosty Curacao Boosty Curacao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *