Cabana Beach

Dit strand staat zeker weten in mijn top 3. Ik ga regelmatig naar Cabana toe. Soms voor een uurtje, soms voor een middag en als het even meezit de hele dag. Ik kan hier helemaal tot rust komen en echt genieten van gewoon liggen, lezen, zwemmen en eten. Wat maakt Cabana nou een favoriet voor mij? Ten eerste; kijk de foto hieronder!

Cabana Beach Curacao Strand

 

Cabana-Beach-Curacao-hoek

Er zijn meerdere redenen waarom ik het er zo fijn vind. Ten eerste vind ik de zee hier fijn, rustig en schoon. Geen stenen of zeewier en er is fijn zand. De bedden liggen er lekker en er zijn ook genoeg plekken met schaduw als je dat wilt. De sfeer is er altijd goed en relaxt, alleen in het weekend is het er wel iets drukker en luider.

Cabana BeachCuracao cabana bed

Het eten is er ook erg goed. Ik heb al meerdere dingen uitgeprobeerd, maar meestal als ik er ben bestel ik heel suf, de panini ham/kaas. Je krijgt hier zó’n lekker sausje bij waardoor het extra goed smaakt. De salades zijn ook goed en groot!

Cabana-Beach-Curacao-Panini

De bediening is vaak erg vriendelijk en er lopen meestal genoeg mensen rond waardoor je niet lang hoeft te wachten om te bestellen. Heeel af en toe komt het wel voor dat je net op een plek ligt waar ze je niet zien of niet langs komen. Maar dan moet je gewoon zelf even opstaan (helaas) haha.

Cabana Beach Curacao

Cabana Beach Curacao

Ze hebben speciale thema avonden qua eten die je allemaal op hun website kunt bekijken. Iedere woensdagavond is het er feest en is er een hele leuke band waardoor de sfeer extra leuk is. Volgens mij is het hier altijd wel druk én gezellig! Ik ben een paar keer geweest, en de keren dat ik er was, heb ik me goed vermaakt.

Cabana Beach Curacao bar

Er is bij Cabana ook een snackbar, een pizza tentje en een kledingwinkel. Deze winkel heeft zeker leuke dingen in verschillende prijscategorieën. Ik heb er nog nooit wat gekocht omdat ik als ik naar het strand ga het liefst direct ga liggen en chillen en als ik wegga ben ik zanderig etc. waardoor ik geen zin heb om te kijken. Maar mocht je op zoek zijn naar een hippe outfit, dan kun je hier wel terecht!

Cabana Beach Curacao Snack

Cabana Beach Curacao pizzeria

Ook kun je er terecht voor een massage, een manicure of pedicure. Die moet ik hier nog uit gaan proberen, wat ik zeker ga doen!

Cabana Beach Curacao massage

Cabana Beach Curacao welness prijzen

De entree voor het strand kost NAF 6.- en de beddenprijzen verschillen. De simpele bedjes kosten NAF 5.-, de luxere bedden 10 pp en de Cabana 25.-. Er is ook een VIP gedeelte waar je kunt liggen. Zelf vind ik die ongezelliger, maar het is er wel rustig en veel schaduw. Deze kost NAF 50.- maar daar zit een fles water, een handdoek (om te lenen) en fruit bij.

Cabana beach curacao Cabana deluxe

Cabana Beach Curacao VIP

Cabana Beach is voor sommige mensen misschien iets te hip of modern. Maar ik vind het er niet overdreven hip en dat er alleen maar hippe mensen komen of moeten komen. Het is gewoon een fijn, mooi en relaxt strand met goede voorzieningen. Daarom staat Cabana Beach in mijn top 3!

Ik plaats hieronder nog wat foto’s om een beter sfeerbeeld te krijgen. De kleuren van het water verschillen een beetje op de foto’s. Toen ik de meeste foto’s maakte was het bewolkt namelijk en dan lijkt het wat grauwer. Maar geloof me, het water is echt heel mooi blauw, zoals op de andere foto’s die in deze post zitten!

Cabana Beach Curacao Strand

Cabana Beach Curacao restaurant overview

Cabana Beach Curacao Restaurant

Cabana-Beach-Curacao-2

Cabana Beach Curacao

Je hebt er ook een plekje waar je kunt zitten en dat heet ‘Willems Kantoor’, waar ik altijd om moet lachen als ik het zie..Wie zou hier wel willen werken?

Cabana Beach Curacao willems kantoor

Cabana Beach Curacao kantoor willem

Cabana Beach Curacao Willem's Kantoor

Cabana Beach Blue

Ben jij wel eens bij Cabana geweest? Of zou je willen gaan na het lezen van mijn blog? Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *