Chapter – Restaurantweek Curacao

Ik ben voor een tijdje in Nederland, waar ik het echt heel erg koud heb. Het lijkt wel herfst.. regen, wind en kou! Snap je nu waarom ik zo van Curaçao houd?

Maar het is heerlijk om weer met mijn lieve familie en vriendinnen te zijn! En ik heb gelukkig nog genoeg materiaal om over te schrijven, dus jullie hoeven er geen last van te hebben.

Vlak voor ik wegging was het restaurantweek. Heel erg populair, want veel restaurants waren volgeboekt. Erg leuk dat dit op Curaçao ook wordt georganiseerd.  Ik had alleen tijd om maar naar één restaurant te gaan en het gelukkige restaurant was Chapter!

Review Restaurant Chapter Curacao

Een klein maar heel fijn restaurant, wat hoort bij hotel ‘t Klooster. We waren met 6 man, waardoor we binnen zaten. Hier stonden maar liefst 2 tafels deze avond, voor de grotere groepen. Normaal gesproken vind ik dat ongezellig, maar dat was het zeker niet.

Restaurant Chapter Curacao

De bediening was goed, ondanks dat het meisje het in haar eentje deed voor het hele restaurant. We kwamen niks tekort. We hadden buiten de kaart om van restaurantweek een broodplank genomen, wat heel erg lekker smaakte. Dit bestond uit broodjes en een soort (leken zelfgemaakte) crackertjes met boter en aioli.

Restaurant Chapter Curacao

Met restaurantweek kun je steeds uit een aantal, meestal twee, gerechten kiezen. Als voorgerecht had ik gekozen voor een zalm trio met sojasaus. Een goede keuze bleek, want iedereen die het had gekozen vond het erg lekker.

Restaurant Chapter Curacao

Als hoofdgerecht hadden we allemaal gekozen voor de hanging tender. Het was goed gebakken, maar ik vind dit vlees wat minder lekker helaas. Ondanks dat smaakte het toch wel goed. We kregen er een grote en goed krokante portie frites bij en hierna ontplofte ik zowat omdat het zoveel was.

Restaurant Chapter Curacao Review

Toch heb ik een toetje genomen en had gekozen voor de crêpes suzette. Het leek qua structuur op spekkoek, maar dat was het toch niet. Ook dit smaakte erg lekker, maar daarna kon ik echt naar huis rollen.

Beoordeling Restaurant Chapter Curacao

Ik vind Chapter zeker een aanrader. Ik was heel erg benieuwd want ik had er al veel goede verhalen over gehoord. Ik was er dit keer niet met mijn man, maar we gaan hier zeker samen een keer naartoe om te dineren of lunchen. Want ook over de lunch heb ik goede verhalen gehoord!

Restaurant Chapter Curacao

Restaurant Chapter Curacao

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *