Chopstix Sushi

Ik ben een groot Sushi liefhebber en heb al bij verschillende Sushi restaurants op het eiland gegeten. Ik heb inmiddels een top 3 en Chopstix staat daar zeker tussen. Mijn andere twee favorieten zijn Hajimaru Sushi & Jazz op de Snipweg en Kyoto in Jan thiel.

Hier ga ik natuurlijk een keer in een andere blog over schrijven. Toen ik hier 10 jaar geleden voor het eerst kwam, was het aanbod in sushi heel klein. Wel heb ik toen bij Craving Sushi bij Promenade heel erg lekker gegeten, maar toen ik hier onlangs een keer ben geweest viel het helaas tegen. Ik kon ook mijn favoriet van toen niet meer vinden helaas. Misschien dat dat het was, maar toch was de sushi die ik besteld had niet zo spectaculair.

Chopstix 2

Chopstix is een gezellig restaurant wat altijd helemaal vol zit. De laatste keer dat we er waren, waren we er rond half 7 en was er nog bijna niemand, maar alle tafels binnen waren wel gereserveerd. Mocht je per sé binnen willen zitten, zou ik zeker een plek reserveren van te voren. Ik vind buiten zitten nooit zo erg, omdat ik het in de airco meestal te koud vind, maar binnen zitten is wel gezelliger dus neem ik altijd een vestje mee.

chopstix 1  Chopstix 3  Chopstix 4

Er is een groot aanbod van verschillende soorten sushi. Ze serveren ook sashimi, tempura’s, oesters, edamame en wat salades.  Mijn favoriet is echt de Curaçao Roll omdat hij een heerlijk krokant laagje heeft en er een roze/oranje sausje op zit die zo lekker smaakt! Volgens de medewerkers is deze ook favoriet van vele anderen. Hij is wel een klein beetje zoetig, maar samen met de zoute sojasaus is dat juist heel lekker. Maar ook de rest wat ik er geproefd heb smaakt erg goed. Ik hou van de toppings die ze gebruiken. Dat maakt een sushi nét nog een beetje specialer en geeft het meer smaak. Daar kunnen heel wat restaurants in Nederland nog van leren!

Chopstix sushi 2  chopstix sushi

Voor diner is Chopstix elke dag open van 17.00 tot 22.00 en voor lunch van dinsdag tot zaterdag van 11.30 tot 14.30. Ze hebben ook een website: www.chop-stix.com waar je het menu ook kan vinden. De prijzen zijn goed, een rol met 10 stuks kost gemiddeld rond de 25 gulden. Wat is jouw favoriete Sushi restaurant van Curaçao?

 

2 Comments

  1. oee deze ziet er ook wel heel goed uit. ik heb alleen bij origami gegeten (3x) maar als ik weer daar ben ga ik deze ook eens uitproberen. nog een sushi liefhebber hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *