De Buurvrouw

Altijd als we richting westpunt rijden, komen we erlangs en iedere keer dacht ik; daar moeten we een keer naartoe omdat ik het er gezellig uit vind zien. Toen ik pas online zocht naar een kindvriendelijk restaurant, kwam ik deze ook tegen vanwege een speeltuintje die ze er hebben. Dus op een zondagmiddag besloten we om daar te gaan lunchen.

De Buurvrouw-Curacao-beoordeling

Volgens mij was het net open want er waren geen andere bezoekers toen we aankwamen. Dat vind ik altijd een beetje ongezellig, maar natuurlijk bleven we er gewoon. De bediening is er erg vriendelijk. We hadden voordat we de lunch kregen brood met aioli en kruidenboter besteld, wat lekker smaakte.

De Buurvrouw-Curacao-eten

Ik had voor een salade met geitenkaaskroketjes en balsamico dressing gekozen. Helaas viel het een beetje tegen. Er zaten hele harde stukken in waarvan mijn kies bijna afbrak en de dressing was heel erg zoet. Ik houd juist van de zure smaak van balsamico azijn. Eigenlijk had ik er iets van moeten zeggen, maar heb het dit keer niet gedaan. Waarom weet ik eigenlijk niet! De kroketjes waren wel lekker, maar erg machtig. Maar dat is altijd met geitenkaas kroketjes, dus daar was niks op aan te merken.

De Buurvrouw-Curacao-lunchen

Haily had saté gekozen en die was wel erg lekker. Verder hadden ze ook lekkere gerechten op de kaart, dus misschien de volgende keer beter!

De Buurvrouw-Curacao-Review

Verder is de ambiance er wel leuk, je zit onder een hele grote palapa. Ik vind deze plek niet echt een must do als je hier op vakantie bent, maar als je hier woont is het wel leuk om er een keer te eten. Misschien is het er ’s avonds nog een stuk gezelliger.

Je vindt De Buurvrouw op weg naar Westpunt, bij de Grote Berg, aan de linkerkant.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *