Eventjes geleden en Koffie Hotspot!

Lieve volgers,

Het is al even geleden dat ik een stukje heb geschreven, sorry hiervoor!
Ik heb laatst geschreven dat ik ben begonnen met het plaatsen van wimperextensions en ik mag niet klagen over de klandizie! Sinds ik ben begonnen, is het gelijk al goed gegaan, waar ik natuurlijk heel erg blij mee ben!
Hierdoor heb ik helaas wel gelijk even minder tijd gekregen om dingen te gaan doen en nieuwe plekken te bezoeken om over te schrijven. Ik doe natuurlijk nog wel leuke dingen, maar ben meer geweest op de plaatsen waar ik al over heb geschreven en sommigen favoriet zijn inmiddels. Ik heb daarnaast natuurlijk ook nog een kleintje, die veel aandacht nodig heeft.
Maar ik ga het weer goed oppakken en proberen zoveel mogelijk stukjes te schrijven over de leuke dingen hier! De mooie foto’s hebben jullie niet echt hoeven te missen in ieder geval ;)
Ten eerste over een heel leuk nieuw koffietentje (Coffeeshop) in het nieuwe winkelcentrum Sambil. Hij zit direct bij een ingang aan de zijkant. Op zondagochtend gingen we met zijn drieën naar sambil, maar we waren er te vroeg, haha! Er was om 10.00 nog bijna niks open dus besloten we om hier een kopje koffie te drinken.
Coffeeshop-curacao-sambil-5
Coffeeshop-curacao-sambil-3
Ik had het gevoel alsof ik een hippe koffiebar in Nederland was binnengelopen. Ze hebben speciale koffies met verschillende smaken en verkopen er ook taartjes etc.
 Coffeeshop-curacao-sambil-prijzen
Coffeeshop-curacao-sambil-4
Coffeeshop-curacao-sambil-2
Voor kinderen hebben ze er een heel groot krijtbord op de muur waar ze lekker op kunnen kliederen.
 Coffeeshop-curacao
Koffiebar-curacao-sambil
Mocht je Papiaments willen leren: ik heb begrepen dat ze hier gratis lessen geven of oefenen met elkaar. Ik ben zelf nog niet geweest want ik volg al lessen bij een hele lieve vrouw, waar ik niet weg wil. Maar wellicht ga ik er een keer een kijkje nemen om te oefenen met praten!
 Coffeeshop-curacao-sambil-latte
De koffie was lekker!
Coffeeshop-curacao-sambil

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *