Gratis! ontbijten bij het Renaissance hotel

Pas was mijn man jarig en ieder jaar verzinnen we een hele dag voor elkaar met allemaal leuke dingen. Omdat hij heel erg druk is met zijn bedrijf wist ik dat hij een rustige dag wilde dus had ik alleen maar bedacht om ergens te gaan ontbijten en verder mocht hij de hele dag zelf kiezen wat hij wilde doen.

Renaissance hotel ontbijt

Op de facebook page van durftevragencuracao zag ik al heel vaak voorbij komen dat een jarige gratis kan ontbijten op diverse plekken. Ik ben niet typisch hollands, maar ik moest er wel even aan denken, haha! Dus ik ging even kijken voor inspiratie en zag dat dit ook bij het Renaissance hotel zo is. Dus dat werd ´m toch! Iets gratis krijgen is toch altijd leuk.

Ontbijt renaissance hotel curacao buffet

We hebben hier een paar jaar geleden al een keer 2 nachten gelogeerd vanwege een vertraagde vlucht. Het is eigenlijk een typisch Amerikaans hotel. De lobby vind ik heel mooi, maar de kamers niet zo. Er zit ook een aangelegd infinity strandje bij die alleen voor hotelgasten bestemd is. Je kan er wel op het terras war drinken als niet-hotelgast.

blog renaissance 2 blog renaissance

Even verder over het ontbijt.. Deze is uitgebreid. Eigenlijk alles wat je kunt bedenken voor ontbijt is er wel. Fruit, pancakes, ei, worstjes, bacon, veel zoete dingen (mijn favorieten), yoghurtjes, cereals en ga zo maar door. Er is ook een kok waar je verse omeletten kan laten maken met allerlei verschillende dingen erin. Vaak staat er wel een rij, maar voor de liefhebbers de moeite waard.

Ontbijt renaissance hotel curacao4 Ontbijt renaissance hotel curacao Ontbijt renaissance hotel curacao3 Ontbijt renaissance hotel curacao 2

Een ontbijt kost per persoon 25 dollar, dat is ongeveer 45 NAF. Dit is voor op Curaçao best duur. Ik vind het voor mezelf vaak zonde omdat ik nooit zoveel in een keer kan eten. Voor grote eters is het wel de moeite waard. En als je jarig bent, krijg je het dus gratis!

Zou jij hier op je verjaardag willen ontbijten? Neem wel je legitimatie mee trouwens!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *