Holstein – All you can eat

Afgelopen zaterdag had ik een date night met m’n man. Ik heb soms de neiging om naar restaurants te gaan waarvan ik zeker weet dat het goed is, maar ik probeer ook heel graag nieuwe dingen uit. Pas liep ik langs het restaurant wat in Sambil zit, Holstein genaamd. Ik vond het er gezellig en sfeervol uitzien, dus zijn we daar gaan eten.

Toen we binnenkwamen was het vrij rustig waardoor ik dacht dat er weinig mensen zouden komen eten. Maar toen we eenmaal zaten liep het restaurant best gauw vol, wat ik toch altijd gezelliger vind dan een leeg restaurant. Je kunt kiezen of je a la carte wil eten of gebruik wil maken van het all you can eat concept. Dit is iets wat je op Curacao vrijwel nooit ziet.

All you can eat restaurant curacao

Wanneer je kiest voor all you can eat, komen ze langs met allerlei soorten vlees, kip en worst. Wel vooral vlees, wat toch al mijn voorkeur heeft gelukkig. Ze komen met grote spiezen en snijden er zoveel vanaf als je wilt. Wij hadden hier allebei voor gekozen en ik had zeker geen spijt. De meeste vleessoorten waren erg lekker en goed op smaak gebakken. Ze komen heel vaak langs met nieuwe soorten en als je even pauze wilt kun je je pionnetje op rood zetten.

Er is een bar waar je sides kunt kiezen. Deze is niet heel uitgebreid, maar wel prima. Er is rijst, puree, wat groenten met een venezuelaans tintje, coleslaw en gebakken banaan. Wanneer je eten van de kaart kiest, mag je bij bepaalde gerechten ook gebruik maken van de sides bar.

Holstein-all you can eat-curacao

Er zijn grote schermen waar concerten van salsa artiesten worden afgespeeld en er is ook plek voor een live band, wat er volgens mij wel regelmatig speelt. Later op de avond verandert het in een bar, maar ik heb geen idee of dit goed bezocht wordt of leuk is. Ik heb er nog nooit iets over gehoord in ieder geval.

We hebben hier heerlijk gegeten en denk dat we er nog zeker vaker zullen komen. De eigenaar, een oudere man, loopt zelf ook de hele tijd rond en is vriendelijk. Het overige personeel is ok, niet heel vriendelijk maar normaal. Als je meedoet met het concept dan betaal je 70 gulden. Het klinkt wel prijzig, maar je kunt zoveel eten als je wilt en het vlees is echt goed.

All you can eat restaurant curacao in sambil

Ik vind dit trouwens een leuke toevoeging voor Sambil. Ik vind Sambil sowieso een leuke plek om naartoe te gaan en ben blij dat het er nu is op Curacao. Na het eten kun je gelijk door naar de bioscoop om een filmpje te pakken voor de ideale date night!

Holstein-sambil-curacao

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *