Larry´s

Dit restaurant is een typisch Amerikaans restaurant, waar ik dus wel een beetje van houd. Het is altijd leuk als je soms even het gevoel hebt dat je ergens anders bent, waar je ook bent.. En ik vind de typisch grote Amerikaanse dingen dus wel wat hebben. Zo hou ik van de Starbucks, Dunkin Donuts etc. Bij mij hebben ze dus precies bereikt wat ze willen bereiken bij consumenten!

Larry's Curacao

Er is een goede parkeerplaats voor de deur en zodra je binnenkomt is het gezellig en er is veel gebruik gemaakt van de kleur rood voor het interieur, wat het restaurant een goede sfeer geeft. Er hangen veel fotolijstjes met foto’s van beroemde sporters en op de tv is ook sport te zien. Leuk voor de meeste mannen dus :)

Larry´s interieur

Larry´s bar

De menukaart is divers; je hebt er pasta’s, burgers, salades, vlees-,vis en kipgerechten. Ik zou hier zelf nooit een pasta bestellen, maar dat komt omdat ik met pasta heel kieskeurig ben, als je meer blogs hebt gelezen weet je waarom ;). Als iemand de ultieme tip heeft voor een echte Italiaanse pizza of pasta op het eiland, dan hoor ik die heeel graag!

Larry´s curacao uit eten

Larry´s curacao menu

Ik ben deze avond voor de tenderloin spies gegaan met frietjes en coleslaw en het smaakte zeker lekker. Simpel, maar goed. En er zat een lekkere chimichurry bij, waar ik zelf om had gevraagd.

Larry´s Curacao

Hier kun je gewoon gaan eten als je even snel uit eten wilt, maar niet heel uitgebreid of luxe.

3 Comments

    • Hi Karlien,

      Een beetje een late reactie, sorry! Maar je hebt niks aan mijn reactie, want ik heb geen toetje genomen. Ik zal heel erg vol, want het was een flinke portie. Ben je ondertussen al geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *