Lekker eten voor een prikkie?!

Ja het kan echt! Bij Restaurant Di Zabbia in het Riffort kun je kiezen voor een aanschuifmenu. Dit menu kost 18 gulden en hierbij krijg je een hoofdgerecht met een toetje of (zwarte) koffie. Je kunt vaak kiezen uit pasta bolognese, vegetarische lasagna, spareribs, steak bali, pasta alfredo en kip met frietjes. Het toetje wisselt, maar tot nu toe kon ik kiezen uit een brownie, cheececake en een keer een milkshake.

Restaurant Review Di Zabbia Curacao

vegetarische lasagna di zabbia curacao

Ik ben hier al een paar keer wezen eten en het smaakt echt lekker! Soms moet je helaas wel best lang wachten op je eten, ruim een uur. En dat terwijl het dan niet eens erg druk is, dus dat is dan wel jammer. Als je dus even snel wil eten voor je naar de bios gaat die vlakbij is, dan zou ik ruim van te voren gaan of het van te voren aangeven dat ze er rekening mee houden.

Deze megagrote foto van Sophia Loren hangt er, die prachtig is en waar ik de hele tijd naar moet kijken als ik binnen zit.

Deze megagrote foto van Sophia Loren hangt er, die prachtig is en waar ik de hele tijd naar moet kijken als ik binnen zit.

cheesecake-di-zabbia-kopie

Je kunt hier ook andere gerechten eten, wat wel wat duurder is, maar ook dit valt niet tegen. Het meeste is Italiaans, waar ik natuurlijk erg veel van houd. En ook dat was erg lekker. Je kan de meeste gerechten in tapas vorm bestellen, maar ook als gewoon als hoofdgerecht. Dit zouden meer restaurants moeten doen!

shrims-curacao-kopie

di-zabbia-pizza-vitello-tonato-kopie

di-zabbia-aardappel-kopie

De service verschilt. Soms staan er hele vriendelijke waiters, maar er zijn er een paar die niet echt vriendelijk zijn. Maar dat mag de pret niet drukken. Het interieur binnen is erg mooi en chic. Als je gebruik wil maken van het aanschuifmenu moet je wel binnen zitten. Buiten is natuurlijk erg gezellig op het plein, maar binnen vind ik het ook leuk.

wijn

di-zabbia-riffort-kopie

Kortom, lekker eten voor heel weinig. Hier zal ik zeker vaker nog naartoe gaan. Ze hebben trouwens ook regelmatig Pasta Mania, met alle pasta’s voor een lage prijs en Crazy Kilo Night met bijvorbeeld 1 KG lomito vooro 95 gulden en zo nog wat andere vlees-en vissoorten voor een mooie prijs.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *