Lunchen bij Chocogo

Onlangs ben ik gaan lunchen bij Chocogo Resort. Ik had er afgesproken met een lieve vriendin van mij die er ook werkt. Dit is een resort voor vakantiegangers, maar je kunt er ook gewoon ontbijten, lunchen en dineren als je niet op het resort zit. Ze zitten op Jan Thiel, aan het eind van de weg, dus net voorbij het strand van Jan Thiel en Papagayo.

Chocogo Curacao

 

Chocogo-Curacao-restaurant-menu

Je krijgt er gelijk een heerlijk vakantiegevoel als je aankomt, zo tussen de leuke vakantie bungalows. Het restaurant zit aan het zwembad, dus het uitzicht is mooi en leuk. De kaart is nog niet zo heel lang geleden vernieuwd heb ik begrepen en er is zeker voor ieder wat wils. Een compliment voor de leuke kaart trouwens, ik vind de opmaak erg leuk!

Chocogo Resort Curacao Restaurant

Chocogo-resort-curacao

Ik had gekozen voor de clubsandwich die enorm groot en uitgebreid was en mijn vriendin voor de geitenkaassalade die er ook heerlijk uitzag. Het smaakte zeker lekker en ik kreeg het ook niet helemaal op, ondanks ik mega trek had.

Lunchen bij Chocogo Curacao

De bediening is vriendelijk en dat was niet omdat mijn vriendin erbij was, want ik zat even 5 minuten op haar te wachten en werd gelijk geholpen, dus dat is altijd fijn! Dit heeft trouwens ook niet mijn blog beïnvloedt. Ik zou geen positief schrijven over iets waar ik niet achter zou staan. Dan zou ik het even overslaan ;).

Chocogo-Curacao-restaurant-salade

Wil je meer informatie over Chocogo of over het restaurant, dan kun je kijken op hun website. Het is trouwens een 4 sterren resort en onlangs zijn de bungalows gerenoveerd, waardoor ze een goede upgrade hebben gehad!

http://www.chogogo.com/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *