Mood Beach

Zoals jullie vaker hebben kunnen lezen. Ik HOUD van het strand! Dit is mijn ultieme ontspanningsplek. Toen ik op Facebook steeds een advertentie voorbij zag komen met “Are you in the mood?” werd ik natuurlijk heel nieuwsgierig. Ik denk dat ik niet de enige ben geweest die op Curacao woont en deze advertentie dagelijks voorbij zag komen of op de radio hoorde.

Mood Beach Curacao

Op 1 januari had ik eindelijk weer eens tijd om naar het strand te gaan, dus ik hoefde niet lang na te denken waar ik heen zou gaan. Mijn man ging ook mee, die normaal echt niet van het strand houdt. Maar hij doet het soms voor mij en onze dochter. En wonder boven wonder heeft hij het de hele dag volgehouden. Zélfs hij vond het er fijn en stelde voor om de week erop weer te gaan. Je kan je wel voorstellen hoe blij ik was op dat moment.

in-the-mood-curacao

 

mood-beach-curacao

Ik ga jullie nu vertellen waarom het er zo fijn is.
-De plek is heel mooi en vrij rustig.
-De grote bedden/cabana’s liggen heerlijk!
-Het is net even wat luxer dan de rest, je ziet het aan alles.
-Lekker eten.
-Geen hutje mutje, veel afstand tussen de bedden.
-En niet te vergeten; ik heb nog nooit zo’n mooi toilet gezien op het strand (hier heb ik helaas geen foto van gemaakt).

Mood Beach Curacao

Leuk plekje vooraan om te lunchen

Leuk plekje vooraan om te lunchen

De prijs ligt wel wat hoger dan de rest. Een cabana kost 75 gulden. Je krijgt wel 2 of 3 handdoeken en 2 flesjes water. Er is ook een VIP gedeelte vooraan, alleen die kost nog wel wat guldens extra, namelijk 300.

vip-mood-beach

Ik vind dat er wel een nadeel is. Zwemmen. Je kan alleen vanaf een trapje de zee in en het is gelijk diep. Je kan wel even naar de buren lopen, Cabana, maar denk niet dat dat de bedoeling is dat iedereen dat gaat doen.

moodbeach-curacao

Over het eten; wat ik tot nu toe heb besteld, was erg lekker. Maar de porties zijn wel erg klein. Dus als je echt trek hebt moet je 2 gerechten bestellen of een side dish erbij. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Mood Beach Curacao

 

mood-beach-lunch

Ik vind dat Curacao er weer een top plekje bij heeft om heerlijk te ontspannen, relaxen en te genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *