New York op Curaçao!

Gisteren ben ik bij New York geweest voor een chilldagje met vrienden. Ik heb een heerlijke rustige middag gehad aan het zwembad. Is weer eens iets anders dan het strand! New York is het restaurant wat bij The Beachhouse hoort. Dit zijn appartementen aan het strand, naast Cabana. Ik ben hier een tijd geleden een keer binnen wezen kijken omdat een vriendin van mij er logeerde. De kamers zijn heel erg mooi en modern met mooie badkamers ook.

Curacao-New York

Bij dit appartementencomplex hoort dus een zwembad, waar je ook als je daar niet logeert, aan kunt liggen. Dit is gratis maar je moet dan wel daar je drankjes bestellen. Je kan er bijvoorbeeld niet je eigen eten en drinken meenemen. De service is niet heel erg top, ongeveer 1 keer per uur/1,5 uur loopt er iemand buiten om bestellingen op te nemen. Misschien komt dit omdat het er niet zo druk is, maar toch… Ik heb begrepen dat sinds er een medewerkster daar weg is gegaan, dit minder is geworden, helaas.

Curacao New York Pool  Zwembad

Relaxen New York

Het eten is er wel goed, maar er is geen uitgebreide kaart voor de lunch. Ik had een panini ham kaas genomen. Dit was meer een gegrild stokbroodje, maar wel erg lekker! Volgens een vriendin die er al een paar keer ’s avonds heeft gegeten, is het diner ook erg goed.

Lunch New York op Curacao

Het is er vooral erg rustig denk ik omdat ze er helemaal geen promotie voor maken. Na bijna een jaar heb ik voor het eerst gehoord dat je daar gewoon kunt eten en bij het zwembad kan liggen. Het kan zijn dat ze dit bewust doen, zodat dit geen drukke plek wordt voor buitenstaanders en het zo voor de gasten willen houden. Maar het lijkt me dat je als restaurant toch wel je geld wil verdienen!

Hotel Appartementen New York Curacao

Al met al, heb ik er een heerlijke dag gehad met lekker eten en drinken en gezelligheid! Als je hier naartoe wil gaan, moet je de afslag naar Cabana Beach nemen, maar dan helemaal rechtdoor rijden, en dan kom je het vanzelf tegen aan de linkerkant.  Je kunt door het restaurant lopen om naar het zwembad te gaan.

Curacao New York Pool Zwembad

Restaurant New York Curacao

 

Vind jij het soms ook fijn om naar iets anders naar het strand te gaan om te relaxen?

Liefs Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *