Origami Sushi

Al eerder heb ik een blog geschreven over een sushi restaurant op Curaçao en daar vertelde ik over mijn top 3. Ik heb nu een top 4! Restaurant Origami op Mambo Boulevard is erbij gekomen.

Ik vind het sowieso gezellig om ´s avonds bij Mambo Boulevard te eten, want meestal is het er gezellig en levendig. Toen ik onlangs zin had in sushi besloten we restaurant Origami eens te gaan proberen, in plaats van weer naar dezelfde favorieten te gaan.

Origami Sushi Restaurant Curacao

Ik had al gehoord dat je er een mix kunt bestellen van verschillende sushi´s en dat die erg lekker is. Ik vind het fijn als dat kan, want ik heb een andere smaak dan mijn man en meestal kan ik dan maar één of twee soorten sushi´s eten, terwijl ik het lekker vind om meerdere verschillende te eten.

Ik was verrast toen de sushi boot kwam.. Het zag er heerlijk uit en het smaakte ook heerlijk! De één wat lekkerder dan de ander, maar wel echt lekker en vers. Ik vind vooral de toppings altijd zo lekker.

Lekkere Sushi Curacao

Er is veel keus en mocht je gaan met niet sushi liefhebbers, dan is dat geen probleem. Het hoort bij The Greenhouse waar je van alles kunt bestellen. Salades, vlees-en visgerechten en nog heel veel meer. De prijzen zijn prima voor sushi. Voor een rol betaal je ongeveer NAF 25.- Ik vind Origami echt een aanrader en een toevoeging op Mambo Boulevard.

Origami-Sushi-Curacao-view

 

6 Comments

 1. ooee je hebt ‘m uitgeprobeerd. nu ben ik wel heel benieuwd op welke plek deze staat in je top 4? en welke sushi tent het allerlekkerst is. met andere woorden, waar moet ik over een kleine 5 maanden gaan eten? :D

  • Hi Diana,

   Ik denk toch op nummer 3 of 4. Ik vind bij Chopstix de Curacao roll gewoon erg lekker, die nu even favoriet is. En voor een goede sfeer is Hajimaru Sushi en Jazz ook echt leuk om een keer naartoe te gaan. Maar als je er bent over een paar maandjes, moet je gewoon overal naartoe gaan!! :) Hihihi!

   • dan ga ik die andere 2 ook uitproberen zodra ik er ben. langs chopctix waren we toen wel langs gereden maar die vond ik er niet zo gezellig uitzien. maar ik hoor er zoveel goeds over dat ik zeker eens ga proberen.

 2. Ik ga altijd naar Origami, maar ik ben nog op zoek naar een ander lekker sushi restaurant! Mijn nummer 1 was Sashimi op de Rooseveldweg bij palu blanku. Laatst was ik nog naar Chopstix gegaan, maar dat was toch echt de bevestiging dat ik er niet meer naartoe wil gaan! Ik zal jouw top 3 eens gaan lezen.

 3. Hi Roxanne,

  Bestaat Sashimi niet meer?
  Oh nee wat was er bij Chopstix? Ik vond het eerst ook niks, maar vind de Curacao Roll heel lekker daar. Als ik jou was zou ik dan Hajimaru proberen of Kyoto. Ik heb ook gehoord dat er ergens een hele nieuwe goede is, maar weet de naam niet. Zodra ik die heb gevonden ga ik deze uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *