Playa Porto Mari

Op dit strand ben ik inmiddels al een paar keer geweest. Een mooi, redelijk lang strand in de lengte en in de breedte iets kleiner waardoor de bedjes een beetje dicht achter elkaar liggen. De bar/het restaurant heeft een goede sfeer en een heel mooi uitzicht.

Porto Marie 10  Porto Marie 9  Porto Marie 10

Het eten is er redelijk goed, heb er al verschillende dingen gegeten zoals de nasi met saté, een broodje mozzarella, een salade en wat wraps. Het personeel is vriendelijk en de prijzen zijn prima. Deze zijn in ieder geval niet zo hoog zoals bij Jan Thiel etc. Er zijn periodes dat er heel veel bijen zijn in het restaurant, wat heel vervelend is als bezoeker omdat je dan niet lekker rustig kan zitten. De laatste keer dat ik er was, was dit probleem er niet gelukkig!

Porto Marie 7  Porto Marie 6

De zee is er heel mooi en heeft de bekende steiger die al heel veel is gefotografeerd en je vast al eens voorbij hebt zien komen op foto’s van Curaçao. De zee heeft hele grove stenen en waterschoenen vind ik hier echt een must. Het is daardoor een beetje lastig lopen in het begin en kan ook een beetje pijnlijk zijn, tenzij je je waterschoenen aan hebt natuurlijk. Voor mensen die van snorkelen en duiken houden, is dit een prachtige plek om te doen. Zelf durf ik het helaas niet, maar ik heb het van heel veel mensen gehoord, waarvan ik zeker weet dat het klopt.

Porto marie 8  Porto Marie 1  Porto Marie 4

Ik heb wel eens gelezen dat iemand het in het weekend net Scheveningen vindt, maar dan op Curaçao. Het kan inderdaad heel druk zijn en een beetje hutje mutje, maar met Scheveningen zou ik het zeker niet vergelijken. Dat mocht Nederland wel willen, dan zou ik er misschien nog wonen.. ;) De entree inclusief bedje bedraagt Naf 6.-

Porto Marie 5  Porto Marie 2  IMG_8932

En je hebt me er al vaker over gehoord; maar ook hier zijn de Piña Colada’s heerlijk!
Wat vind jij van Porto Mari? Of ben je nog nooit geweest en zou je wel willen gaan? Laat het in een reactie achter!

Liefs Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *