Pops Place

Wow het is alweer even geleden dat ik iets heb geschreven. Maar het was een mega belachelijk drukke maand met van alles en nog wat, ik zal jullie de details besparen ;).
Tijd om heel veel leuke dingen te doen was er niet, maar heb wel wat om over te schrijven! Zo heb ik onlangs geluncht bij Pops Place.

PopsPlace Curacao

Al heel vaak zag ik op facebook voorbij komen dat dit een echte aanrader is. Toen er familie uit Nederland kwam, hebben we daar afgesproken om te lunchen. Dit restaurant zit letterlijk aan de Caracasbaai en het uitzicht is daarom ook prachtig!

Pops-Place

Pops place curacao caracasbaai

Gelijk toen we binnenkwamen kwam de ober op ons af of we wat wilden drinken. Daar hou ik wel van. Meestal heb je toch gelijk dorst door de warmte en niks is dan lekkerder dan een koud colaatje of water met veel ijs!

pops place curacao

Ze staan bekend om hun Kriyoyo eten, dus typisch Antilliaans. Ik wilde galiña (kip) Smoor, die was helaas op dus ben ik voor de lomito (ossenhaas) spies gegaan met frietjes en rijst. Dit was geen verkeerd alternatief want het was heerlijk!

pops place caracasbaai

De anderen hadden gekozen voor spareribs en piska kora, volgens hen ook heel erg lekker. De prijzen zijn ook goed, ongeveer 25 gulden per gerecht. En je krijgt ook veel!

pops-place-cur

Ik vind eten hier echt een aanrader. Je zit lekker en mooi, goed eten, goede bediening en het is er gezellig. Als je hier op vakantie komt, zou ik zeker een keer gaan!

Je vindt het restaurant aan het eind van de Caracasbaaiweg, bij de rotonde naar links en dan een stukje rechtdoor rijden en dan rijd je er vanzelf tegenaan. De openingstijden zie je op de foto hierboven op de kaart.

Excuses voor een waas op sommige fotos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *