Restaurant Review Mosa

Ik luister vaak naar Dolfijn FM en hoor daar constant de reclame over het restaurant Mosa in de Penstraat. Ik zag ze ook regelmatig op Facebook voorbij komen waardoor ik dacht; hier moet ik gauw gaan eten. Toen mijn vriendinnetje uit Nederland hier kwam, was dit gelijk een mooie gelegenheid om er te gaan eten. Ik was namelijk heel benieuwd geworden naar dit restaurant.

Het was even spannend in het begin, want we gingen erheen met haar baby van 2 maandjes en je weet niet of het overal gewaardeerd wordt dat je een baby meeneemt in een restaurant. Maar we werden heel vriendelijk geholpen en heel erg op ons gemak gesteld, wat heel erg prettig is als je uit eten gaat met een baby of kindje.

menu restaurant mosa curacao

Het concept van Mosa is shared dining. Dit zijn wat kleinere gerechten zodat je samen meerdere gerechtjes kunt bestellen en zo van alles kunt eten. Hier hou ik van, want ik kan nooit kiezen. Ik had wel verwacht dat er iets meer keus was en de gerechtjes kleiner waren, zodat je bijvoorbeeld 4 gerechtjes in je eentje kunt bestellen. Maar de porties zijn wat groter, dat je met 2 a 3 gerechten per persoon wel genoeg hebt.

Review Mosa

We hebben samen 4 gerechten besteld en alles werd heel mooi geserveerd met mooi servies en mooie glazen. Dat maakt het allemaal extra goed vind ik. We hadden gekozen voor de hummus met brood, rode bieten salade, tuna tataki en gegrilde entrecote. Het eten was erg lekker en bijzonder. Mijn vriendin kreeg bijvoorbeeld paprika ijs bij haar gerecht. Daar maak je mij niet blij mee, omdat ik geen paprika lust, maar het was wel speciaal. Ze maken het ook allemaal zelf, wat ook een leuk detail is.

tuna-mosa

entrecote

mosa-hummus

De service is heel goed en de bediening is erg vriendelijk. Het lijkt een beetje prijzig, maar de porties zijn echt wel goed, dat je niet heel veel gerechten hoeft te bestellen per persoon. Er hangt een goede en rustige sfeer. Van mij krijgen ze dus een goede recensie en ik zal zeker nog een keer gaan!

Liefs Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *