Review Dokterstuin

Een restaurant waar ik al heel vaak ben geweest en nog nooit een review over heb geschreven is Dokterstuin. Dit is een landhuis wat je tegenkomt als je richting westpunt rijdt. Hier kun je ook typisch Antilliaans eten en het is altijd heerlijk!

Dokterstuin Curacao

In mijn vorige blog schreef ik al wat voor gevoel ik bij landhuizen heb en hier is dat ook hetzelfde, maar toch vind ik het hier leuk. Als je eenmaal in de ┬┤tuin┬┤ zit merk je hier niks meer van gelukkig. De sfeer is er fijn en er is best veel bediening. Ze zijn bijna altijd wel vriendelijk en behulpzaam.

Dokterstuin Review Curacao

Je hebt er echt van alles, van vis, vlees, kip en soepen. En als sides rijst, aroz moro, funchi, frietjes, salade, brood etc. Ik bestel meestal gestoofde kippenpootjes met rijst.

Piska Kora Dokterstuin

Je kunt het beste wel als je wil gaan en de mogelijkheid hebt, doordeweeks gaan. Vooral op zondag is het er namelijk echt altijd extreem druk. We kwamen een keer aan op zondagmiddag rond lunchtijd en er stond een mega lange rij voor een plekje waardoor we toch maar weg zijn gegaan. Doordeweeks kan het ook druk zijn, maar is het een stukje rustiger.

Dokterstuin-Landhuis-Curaca0

De prijzen zijn echt prima. Voor een piska kora en kip met 2 drankjes waren we 55 gulden kwijt. Er zijn wel wat duurdere gerechten, maar denk dat het duurste gerecht rond de 40 gulden zal kosten.

Dus houd je van lekker eten, wil je een keer typisch Antilliaans eten met een goede sfeer? Dan moet je hier zeker naartoe gaan! Ze zijn als het goed is dagelijks open voor lunch tot een uur of 16.00.

Landhuis-Dokterstuin-Curacao

Dokterstuin-Curacao-interieur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *