Review Matsuri – Sushi

Zo, ik ben weer even achter de laptop gekropen om een review te schrijven. Sushi vind ik heerlijk en zou het elke week wel willen eten. Helaas kan het niet elke week, maar we gaan wel regelmatig. Voor de verandering zijn we een keer naar Matsuri geweest. Ik las er veel goede verhalen over, dus de verwachting was best wel hoog. Helaas viel het ons een beetje tegen.

matsuri-voorkant

De sfeer is wel goed als je binnenkomt, het is er mooi en gezellig. Ik vond het moeilijk om een keuze te maken, want bijna alle sushi´s hebben garnalen erin verwerkt. En dat vind ik nou net niet lekker. Ik denk als je wel van garnalen houdt, je hier helemaal los kan gaan. En de niet- garnaal rollen leken ook allemaal een beetje op elkaar.

matsuri-sushi-review

Uiteindelijk heb ik een keuze gemaakt uit 2 rollen en ik vond ze gelukkig wel lekker. Alleen niet het beste wat ik hier op Curaçao heb gegeten. Die van mijn man vielen wel tegen, terwijl hij juist een garnalen liefhebber is. De kipspies van mijn dochtertje was keihard dus die moesten we jammer genoeg terugsturen. Daar deden ze gelukkig niet moeilijk over en werd van de rekening gehaald.

matsuri-curacao-eten

matsuri-sushi

 

matsuri-review

Helaas was dit geen hele goede review, maar die moeten er ook zijn. Misschien hadden wij een slechte avond, omdat de meeste mensen dus wel heel tevreden zijn. Wie weet geven we ze nog een keer een kansje! De foto’s zien er in ieder geval wel heel smakelijk uit moet ik zeggen :)

Liefs Laura

One Comment

  1. Oei, wat jammer! Ik was er nog nooit geweest, maar nu weet ik dat ik er bij een volgend eiland bezoek niet naartoe moet gaan. Ik eet helemaal geen vis! Voor een vega rolletje ga ik liever naar origami. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *