Review – MAX & BEE Juicery

MAX & BEE is één van de weinige plekjes waar ze zich écht bewust focussen op gezond eten hier op het eiland. Vorige week kwam m’n man thuis met een lunch hiervan, die er op het eerste oog al heerlijk uitzag. Het waren 3 taco’s gevuld met zwarte bonen, gegrilde kip, avocado, groenten en een heerlijk sausje. En een grote (groene) wrap met zalm en groenten.

Lunchen bij MAX & BEE

Beiden smaakten heerlijk en gezond en ik vind het ook goed vullen (grote portie)! Er zat ook een verse juice bij van limoen, appel en andijvie. Ook deze smaakte erg lekker, een klein tikkeltje waterig, maar dat komt waarschijnlijk doordat ik mijn eigen dikke smoothies gewend ben, als ik ze ooit maak.

MAXANDBEE-LUNCH

 

Ik kan niets anders zeggen dan dat deze lunch mij heel goed is bevallen. Ze hadden voorheen een plekje waar je lunch en juices kon afhalen. Ik ben het ooit een keer gaan zoeken en toen kon ik het niet vinden helaas.

MAX AND BEE JUICERY

Maar ze hebben nu een leuk plekje waar je dus ook kunt zitten op de Caracasbaaiweg in de Acropolis Garden. Zelf ben ik er nog niet geweest, maar ik heb deze foto van hun facebook page geplukt en het ziet er heel erg leuk en mooi uit vind ik. Ik ga er zeker binnenkort een keer heen om gezond te lunchen!

MAX AND BEE-CURACAO

Ze zijn open van di t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 en op zaterdag van 09.00 tot 16.00.

Onderstaand stukje tekst heb ik ook van hun page gekopieerd, omdat ik het een hele goede omschrijving vind:

“We represent a holistic lifestyle that goes far beyond juices, handmade milks and super foods. It’s a way of living to the MAX and loving your environment. It’s in our mindset and applies to everything we do. From our recipes to where we source our produce, to the people that stand behind our company”- B. Koek (MAX&BEE Juicery).

Oh en ze doen ook aan delivery! Op hun facebookpage vind je veel meer info over hun menu’s, waar ze bezorgen en hierbij een compliment van mij voor de foto’s die ze maken!

https://www.facebook.com/maxandbee/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *