Review Primas Landhuis Vredenberg

Een restaurant waar ik al heel lang naartoe wilde was Primas. Zij staan bekend om hun kriyoyo eten (typisch eten van hier) maar dan net iets gezonder dan normaal. Ik hoorde veel om me heen dat het goed is, dus zijn we er pas wezen eten.

Primas landhuis vredenberg curacao

Het zit in landhuis Vredenberg op weg naar Mambo. Ik vind de landhuizen sowieso heel typisch allemaal en altijd als ik er binnenloop krijg ik toch een beetje een raar gevoel omdat hier zich vroeger heel veel dingen hebben afgespeeld. Als je terug zoekt in de geschiedenis, waren landhuizen een plek waar slaven verplicht werden om te werken op de plantages onder niet zulke goede omstandigheden.

Primas-Curacao-Eten-Kriyoyo-2

Nu worden landhuizen vaak gebruikt als restaurant of museum en kun je zien hoe het er vroeger ook uitzag. Het voelt daarom wel bijzonder als je er gaat eten, omdat dit vroeger dus heel anders was. Gelukkig is dat niet meer aan de orde hier.

Primas-Curacao-Eten Primas-Curacao-Eten-Kriyoyo

Nu weer verder over eten.. Het was rustig toen we binnen kwamen maar vrij snel kwamen er andere mensen. Het is ook niet megadruk geworden, maar gewoon prima. Het menu is niet groot, er waren een aantal opties waaruit je kon kiezen. Dit vond ik niet heel erg, want er zat gelukkig wel wat tussen wat me lekker leek. Ik koos voor de bami.

Primas-Curacao-Review-Bami

En deze smaakte erg lekker, niks op aan te merken. Nu was dit niet echt een typisch CuraƧaos gerecht, maar deze hadden ze wel ook. Ik vind het een hele leuke plek om te zitten en de service is goed. Aardige mensen en je wordt snel geholpen. De prijs is ook prima, we waren voor 2x bami en 2 drankjes 45 gulden kwijt. Een goede prijs voor een lekkere lunch!

Primas-Curacao

Hier gaan we zeker vaker eten. Ben jij hier al eens geweest? En als je niet bent geweest, ga je hier dan een keer heen na het lezen van dit bericht? Ik ben benieuwd, laat een comment achter! J

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *