Saint Tropez in de Caribbean

De Franse Riviera op Curaçao?! Ik ben al regelmatig naar de Franse Riviera geweest, omdat mijn zus en ouders (half) in Noord Italië wonen en dat ligt er vlakbij. Kan deze beachclub tippen aan de jetset clubs van daar? Ik vind van wel, maar dan lekker op het tropische Curaçao!

Saint Tropez Curacao

Saint Tropez is een mooie en trendy plek om te relaxen, lekker wat te eten of drinken of om op vrijdagavond een drankje te doen. Al een paar keer heb ik hier fijne dagen gehad. Saint Tropez is heel erg modern ingericht met veel wit en lekkere loungesets. De infinity pool geeft deze plek een extra mooie uitstraling.

Saint Tropez Curacao

Je kunt hier heerlijk aan het zwembad liggen als je eens iets anders wilt dan een dagje strand. Toch heb je een beetje een beachgevoel want er ligt wel zand om het zwembad heen en je kijkt uit op de zee.

Saint Tropez Curacao

Er zijn niet heel veel bedjes, maar wel genoeg. En zo ontkom je de megadrukte van sommige stranden op bepaalde dagen. Er zijn ook wat overdekte kleine huisjes waar je kunt liggen als je schaduw wilt, met gezellige roze kleuren. Een tip: loop niet over de zwarte stenen met je blote voeten, tenzij je wilt dat ze verbranden ;)

Saint Tropez Oceanclub Curacao

Het eten is er lekker. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner. Ze hebben best een uitgebreid aanbod zoals tapas en fingerfood, maar ook luxe gerechten. Ik heb al wat verschillende dingen geprobeerd en het is nooit tegengevallen. Het is er niet goedkoop maar ook niet extreem duur.

Saint Tropez Curacao Restaurant

Dit keer had ik een club sandwich die zo groot was, dat je deze makkelijk zou kunnen delen. Er zat wel heel veel ei op wat ik minder vond, maar deze kon ik er gelukkig tussenuit plukken.

Saint Tropez Curacao Eten

De service is ok. Ik vond de laatste keer dat ik er was dat er weinig rondgelopen werd op het relaxgedeelte, waardoor je soms lang moest wachten tot je iets kan bestellen. Dit kan wel beter vind ik.

Saint Tropez Curacao Restaurant

Saint Tropez ligt in het nog steeds opkomende Pietermaai waar inmiddels heel wat leuke tentjes, restaurants en barretjes zijn. Als je wilt liggen op een bedje betaal je NAF 10.-

Saint Tropez Curacao Oceanclub

Saint Tropez Curacao View

Saint Tropez Curacao Lounge

Saint Tropez Curacao Bar

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *