Over Mij

Mijn naam is Laura, ik ben 30 en moeder van Mila. Ik heb 6 jaar mijn eigen fashion webshop gerund, die ik samen met mijn zus heb opgezet in 2009. De webshop heb ik verkocht toen ik had besloten om naar Curacao te verhuizen voor een tijd. Met het opzetten en het runnen hiervan heb ik veel geleerd en hele leuke dingen gedaan, zoals bijvoorbeeld presenteren op grote beurzen, pop up stores opgezet, op evenementen gestaan en het hele reilen en zeilen van een eigen onderneming. Ik heb een hoop ervaring opgedaan in de online wereld.

Een blog over Curacao is eigenlijk een logische stap! Ik doe hier veel leuke dingen en hou van het buitenleven. Ik hou heel erg van fashion, beauty, eten, sporten en nieuwe dingen ontdekken. Mijn ervaringen deel ik heel graag met anderen en deze kun je nu lezen op mijn blog!

Heb je vragen of wil je contact opnemen? Stuur me dan een email (info@lovecuracao.nl) of neem contact op via één van de social media kanalen!

Voor bedrijven: Wilt u een samenwerking aangaan of mij een product of dienst laten uitproberen? Neem contact op via mail (info@lovecuracao.nl) of per telefoon: 5200426.

3 Comments

  1. Ik wil graag converseren in het Papiaments. Ik zoek dus een cursus hier op dushi Korsou.
    Waar moet ik dan zijn?

  2. Hoi Laura,

    Ik woon sinds kort ook op Curacao en ik heb een vraagje over waar je hier huidverzorgingsproducten kan kopen. En via welke sites je kan internet shoppen.

    Ik hoor graag van je!

    Groetjes Shabeena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *