Santa Barbara Beach Resort

Even geleden alweer hebben we een keer een nachtje in het Santa Barbara Resort geslapen. Een heel mooi Resort waar onze royalty’s Maxima en Willem Alexander ook hebben gelogeerd. Dan moet het wel top zijn verwacht je. En het is er ook heerlijk hoor!

Santa Barbara Beach Resort-Curacao

Diamonds-Santa-Barbara-Beach-Resort

Op weg hier naartoe rijd je langs de tafelberg, wat al leuk is om te zien. Vervolgens kom je aan bij de bewaking en dan rijd je nog een stukje langs mooie groene golfbanen richting de kust. De locatie van dit resort is heel mooi.

Santa Barbara Beach & Golf Resort Curacao Golfbaan

Deze foto heb ik van hun website.

Het is wel een beetje afgelegen van alles, maar er zijn genoeg mensen die volgens mij het resort bijna niet afgaan. Wat eigenlijk wel heel zonde is als je op Curaçao op vakantie komt. Maar goed, met een auto kun je natuurlijk overal komen, dus het is wel een aanrader om die te huren als je naar Curaçao op vakantie gaat en helemaal als je hier logeert.

Lobby Santa Barbara Resort Curacao

Santa Barbara Beach Resort Curacao-Review-View

Het Santa Barbara Resort is zodra je binnenkomt al gelijk prachtig. Het uitzicht en de sfeer is heel mooi en goed. We hadden een fijne kamer met mooi uitzicht. De kamer zelf was heel netjes en een tikketje Amerikaans. Een mooie schone badkamer en een lekker bed. Echt helemaal niks op aan te merken!

View Santa Barbara Beach & Golf Resort Curacao

Uitzicht vanaf onze kamer.

 

Santa-Barbara-Beach-Resort-Curacao-Review

 

Santa-Barbara-Beach-Resort-Curacao

Het strand is er fijn en mooi. Heel soms gaan we hier ook een middagje naartoe alleen voor het strand. Het enige nadeel vind ik het eten bij het strand. Er is heel weinig keus, heel simpel eten en het is er duur.

Santa-Barbara-Beach-Resort-Curacao-Strand

Santa-Barbara-Beach-Resort-Curacao-Beach

Er zijn verschillende restaurants aanwezig op het resort: Medi, Splash Shore en een Sushi bar. Wij hebben in de avond BBQ gegeten bij Medi wat prima was. Bij Shore hebben we een keer met de boattrip 2 gerechtjes gegeten, wat toen lekker was. Mocht je dit bericht willen lezen, dan vind je die hier. Het uitzicht is er ook weer prachtig. Daar zou ik zeker een keer gaan eten! Hier kun je ook gewoon eten als je niet in het Resort logeert.

Santa-Barbara-Beach-Resort-Curacao-2

Er zijn verschillende activiteiten die je er kunt ondernemen. Je kunt er fietsen huren, wat ik ook heel gauw een keer wil gaan doen! Er is een mega golfbaan, tennis center, zwembaden, duik- en watersport centrum, een jachthaven, fitness ruimte en een SPA!

Deze foto heb ik van hun website.

Kortom, een prachtig resort. Het is er luxe, fijn en mooi. Zie jij jezelf hier al zitten?

 

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *