Things to do met kinderen

Zoals je al vaker hebt kunnen lezen, heb ik een dochtertje van twee. Regelmatig zie ik op Facebook vragen voorbijkomen wat je nou allemaal voor leuks kunt doen met kleine kinderen. Nu heb ik een aantal dingen op een rij gezet wat wij leuk vinden en onze dochter ook!

Kidis Park

In Sambil heb je speciaal voor kinderen Kidis Park. Hier kunnen ze springen op trampolines, spelen en klimmen op luchtkussens en in een klein draaimolentje. Erg vermakelijk voor kinderen. Je kan er ook wat snackjes kopen en drinken, wat wel prettig is. Je moet er wel voor betalen, ik weet alleen de prijzen niet meer uit mijn hoofd. Maar de prijzen vallen wel mee. Neem wel sokken mee voor je kinderen, want deze zijn verplicht. Anders kun je ze wel ter plekke kopen.

Kiddis Park Sambil Curacao

Zero Gravity

Ook dit zit in Sambil. Dit is leuker voor de grotere kinderen, alhoewel Mila het wel heel erg leuk vond om samen met mij te springen en in de grote schuimblokken te vallen. Ook erg leuk voor ouders om mee te doen! Alhoewel je na een paar keer springen en uit de bak met schuimblokken klimmen wel het gevoel  hebt dat je een hele work out hebt gehad, haha!

Zero Gravity

Deze foto heb ik van hun Facebook page.

 

Baby tutu park

Ik vond dit een hele verrassing, want er zijn leuke speeltjes voor de kinderen zoals verschillende wippen en schommels. Daarnaast zijn er hele leuke dieren die je er niet zou verwachten, zoals eenden, geiten, struisvogels, varkens, schildpadden en nog veel meer. Dit is helemaal gratis! Het tutu park zit achter de Goisco. Er is helaas niks te eten of drinken te koop, dus zelf meenemen als je gaat.

Baby tutu park goisco curacao

Adventure City

Dit zit vlak voor Mambo, tegenover de inrit van Cabana Beach. Dit is leuk voor kleine kinderen maar ook grote kinderen en stiekem ook voor sommige volwassenen. Je hebt hier ook een draaimolentje, verschillende spelletjes zoals met water schieten, maar je kunt ook in botsauto’s, op nep motoren rijden en je hebt grijpmachines zoals op de kermis. Wij hebben ons goed vermaakt. Wat leuk is, is dat je bij de spelletjes bonnetjes wint en daarmee wat kunt uitzoeken. Je moet wel veel bonnen hebben voor iets leuks, maar het heeft wel wat. De spelletjes kosten tussen de 1 en 4 gulden, dus als je er een poosje bent, geef je wel wat geld uit. Je kunt er ook eten en drinken kopen.

adventure city

Deze foto heb ik van hun Facebook page.

 

Cabana Beach

Bij Cabana Beach heb je een leuke speeltuin voor als je hier met je kids naartoe gaat. Er is op zondag ook kids club tussen 10.00 en 16.00 waar je je kindjes achter kunt laten en er leuke activiteiten zijn. Ik heb dit zelf nooit gedaan omdat ik er geen lekker gevoel bij zou hebben, maar misschien omdat Mila nog te klein is. Maar als je kinderen wat groter zijn, kun je ze lekker even laten spelen zodat je zelf rustig kan genieten op het strand!

Deze foto heb ik van hun website.

Deze foto heb ik van hun website.

Wat ik ook veel lees maar zelf nog niet ben geweest is Itsy bitsy en de speeltuin bij Brakkeput Mei Mei. Daarnaast heb je bij de Building Depot, supermarkt Mangusa, Mc Donalds, Kentucky en Burger King ook toestellen waar kinderen even kunnen spelen.

En natuurlijk zijn alle stranden erg leuk voor de kindjes.  Lekker emmertjes en speelgoed meenemen en ze vermaken zich bijna altijd wel goed. Neem zonnebrand mee met een hoge factor en een hoedje! Als je laat aankomt op de stranden heb je namelijk niet altijd een plekje in de schaduw.

Hopelijk heb je hier wat aan als je iets zoekt om met kinderen te doen. Als je een tip voor mij hebt en voor de andere lezers natuurlijk, laat die dan in een comment achter.

Liefs Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *