Wimperextensions bij mij!

Een tijdje geleden schreef ik een blog over wimperextensions die ik had laten zetten. Voordat ik dit ging laten plaatsen vond ik het al heel leuk en interessant, dat ik onlangs zelf een cursus heb gevolgd toen ik in Nederland was.

Ik ben namelijk altijd al veel met beauty bezig geweest. Ik vind het leuk om verzorgd voor de dag te komen en heb altijd van optutten gehouden. Met 3 oudere zussen die hier ook van houden ben ik hier eigenlijk mee opgegroeid!

Toen ik was gestopt met mijn webshop na 5 jaar zei ik al dat ik iets in beauty wilde doen en toen besloot ik dus voor wimperextensions te gaan. Dus vanaf nu kun je ook bij mij terecht voor een mooie oogopslag!

Wimperextensions op Curacao

Wimperextensions op Curacao

Voor een afspraak kun je mailen naar laurakaaijk@gmail.com of bellen naar 5200 426, of een whatsappje naar 0031 615852803.

Op mijn Facebookpage en Instagram kun je veel meer foto’s zien van mijn werk!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *