Winkelcentrum Sambil Curacao

Winkelcentrum Sambil is afgelopen donderdag eindelijk open gegaan na lang wachten. De opening werd steeds uitgesteld, maar het is zover! Bijna iedereen had het erover en we waren allemaal heel benieuwd. Tuurlijk ben ik direct gaan kijken.

Sambil Curacao  Sambil Curacao Entree

Ik was er al een aantal keer langs gereden en van buiten zag het er behoorlijk groot uit. En ik moet zeggen dat ik heel verrast was toen ik binnenkwam. Het voelt niet Curaçaos aan. Ik had even het gevoel alsof ik in een Mall in Miami stond.

Sambil-Curacao  Sambil Curacao Entree

Het is wel jammer dat er heel veel winkels nog gesloten waren en binnenkort pas openen en er staan ook nog wat lege ruimtes te huur. Volgens Sambil blijft het hierdoor steeds interessant om weer te komen. Ergens klopt het wel, maar ik had toch liever een vol winkelcentrum gezien.

Ik ben heel benieuwd naar Women Secret en Parfois. Met Parfois heb ik toevallig in Nederland samengewerkt toen ik de webshop nog had en toen hadden ze hele leuke betaalbare items zoals tassen en accessoires!

Sambil Curacao Women Secret Lingerie  Sambil Curacao Parfois

De foodcourt is erg leuk, je hebt er verschillende tentjes met voor ieder wel wat wils. Pizza, pasta, burgers, kriyoyo en er komt zelfs een saladbar! Het ziet er open en fris uit allemaal. Voor de zoetekauwen onder ons heb je er Lovers ijs en Churro´s.

Sambil Curacao Food Court  Sambil Curacao Romanina

Sambil-Curacao-Salad-Bar

De meeste winkels die nu open waren, waren wel een beetje aan de prijzige kant. De schoenenwinkel Nine West zit er bijvoorbeeld ook, met hele mooie schoenen, maar je betaalt al gauw NAF 250.- voor een paar. Dat moet je er maar net voor over hebben. Ik denk wel dat het uiteindelijk een mix wordt van betaalbare winkels en de wat duurdere, we gaan het zien!

Sambil Curacao Nine West  Sambil Curacao Mini Me Kinderkleding

Ook was er een soort nieuwe keten, waarvan ik de naam even niet meer weet. Niet echt mijn smaak, het moet denk ik een beetje een H&M look hebben, maar is het toch nét niet voor mij. Ik heb er niet heel goed gekeken, maar ik denk dat als ik dit wel had gedaan, er misschien iets leuks tussen zou zitten. En wellicht komt dit ook wel in de toekomst met nieuwe collecties. Deze winkel verkoopt kleding voor dames, heren en kinderen. Hier waren de prijzen wel normaal, dat is dan weer leuk!

Sambil Curacao Keten  Sambil Curacao Keten

Sambil Curacao Keten

Ik hoop echt dat Sambil bereikt wat ze willen bereiken. Voor toeristen is het zeker een leuke trekpleister en ook voor de mensen die hier wonen. Ze zijn in ieder geval goed in marketing en hebben veel volgers op Social Media.

Sambil-Curacao-Future

De openingstijden van Sambil zijn van 10 uur ’s morgens tot 9 uur ’s avonds van maandag tot en met zaterdag en op zon- en feestdagen van 12 uur ’s middags tot 8 uur ‘s avonds. Heel prettig voor de mensen die overdag niet kunnen en dan toch nog ’s avonds even kunnen shoppen.

Ben jij al bij Sambil geweest? Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

3 Comments

  1. Ik ben nog niet geweest, maar als ik volgende week terug ga, ga ik zeker snel een bezoekje brengen. Mijn vriend zei ook dat er binnenkort een groot warenhuis in de mall komt. Ik ben benieuwd!

  2. Mooi winkelcentrum. Aanwinst voor Curacao.
    Hopelijk worden de leegstaande panden ook nog geopend met mooie winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *